waterflesje met logo Geheimen

Dopper Original We wilden Doppers bestellen wanneer geschenk voor de medewerkers. Wij waren vrij laat met een bestelling, maar wij zijn enorm echt en vlug geholpen. Een Doppers konden nog voorzien geraken betreffende het logo en kon tevens alsnog eens vlug geleverd geraken op beide vestgigingen!

Een Dopper ondersteunt je, teneinde jouw bijdrage te afleveren aan een snellere wereld. Dopper en En blijvend horen voor mekaar in veel opzichten

We drukken de Dopper waterfles met genoegen met de eigen logo ofwel tekst. Zo maken wij van een blanco fles een persoonlijk en hoogwaardig relatiegeschenk. De rvs waterfles kan zijn daarnaast heel bestemd teneinde te graveren. Dat geeft een extra luxe uitstraling met een fles.

Nieuwsgierig tot de mogelijkheden en hoe de ontwerpstudio je reclameboodschap zo efficiã«nt mogelijk kan inzetten? Stuur jouw logo mee betreffende jouw aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt je reclame vervaardigen!

‘Heden besteld, morgen in woonhuis’? Welke vlieger zal jammer genoeg ook niet op. Hetgeen vervolgens wel? Wij tonen het reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, opdat jouw exact beseft wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

De doppers bestaan goed bevallen! Volgend jaar staan we absoluut wederom open voor een verzoek betreffende een Schenker! "Ons mooi product!"

Vinyl wit of doorzichtig: deze stickers zijn permanent klevend en hebben ons langere levensduur. Hierdoor bestaan ze zeer passend voor buitengebruik.

Goedkope flesje drinkwater bedrukt met uw logo, opdruk en tekst op het etiket. het papieren label kan zijn geheel tot more info de eigen smaak in te vullen. Deze flesjes ..

Een grootste aanleiding vanwege het ontstaan van een DOPPER waterfles kan zijn de enorme hoeveelheid plastic afval die wij op de wereld produceren. Wereldwijd is slechts 1% aangaande dit plastic gerecycled. 50% van dit kunststof wordt na gebruik regelrecht weggegooid. Daarvan komt per dag (vaak onbedoeld) ons grote lading afval onze oceanen terecht via straten, sloten, rivieren en zeeen.

Betreffende dit flesje in ons stijlvolle kleur heb je je kraanwater iedere keer bij de hand. Betreffende deze zeegroene Dopper hoef jouw geen wegwerpflesjes meer met te schaffen. Dit is zeker ook niet all

Met een DOPPER waterflesje bedrukt betreffende de logo kan u dan ook bijdragen met ons aardbol betreffende niet zo plastic en schoner drinkwater vanwege iedereen. Met een DOPPER zijn single-use waterflessen niet verdere benodigd, zeker het scheelt ons hele hoop kunststof.

Belangstelling een kompleet kosteloos en vrijblijvende prijsopgave met en krijg deze al binnen 2 minuten in de mailbox. Een kosteloos sample is de volgende dag al bij u bezorgd. Een digitale drukproef ontvangt u dan ook in één uur. De middel wordt verzonden op de afgesproken dag.

Wacht niet langduriger met dit kopen met uw flessen etiketten en profiteer over beste condities! Voor verdere vragen ofwel raadgeving raadpleeg de webshop. Komt u dan ook er ook niet uit, laat dit het vervolgens weten.

Indien dit middel niet in overeenstemming met een drukproef wordt gedrukt wordt een order opnieuw gemaakt, of gezamelijk tot ons schappelijke oplossing gezocht.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterflesje met logo Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar